Puusälekaihtimet luovat tyylikkyyttä ja tunnelmaa

Miltä kuulostaisi puukaihdinvalmistaja, joka valitsee säleeksi sopivat tyvitukit itse – suoraan Suomen syvistä metsistä? Hitaasti, itäisessä Suomessa kasvanut tiivis koivu ja uljasrunkoinen mänty ovat laadukkainta sälemateriaalia, jota myös sisustussuunnittelijat ja arkkitehdit ympäri maailman arvostavat. Upeilla puusälekaihtimilla saat aikaan tyylikyyttä ja lämmintä tunnelmaa kotiin, mökille tai liiketiloin.

Puusälekaihtimet luovat ylellisyyttä arkeen - ne ovat näyttävän näköiset ja todellinen "piste i:n päälle" sisustuksen viimeistelyssä.

Puusälekaihtimet asennetaan pääasiallisesti huoneiston puolelle. Petsattu lehmus on eri sävyissään näyttävän näköinen ja jäljittelee taitavasti aitoja puulajien väriskaaloja - mutta on saatavana myös valkoisena ja kuultovalkoisena. Puusälekaihtimissa yläkotelo on joko maalattua teräspeltiä ja peitesäleenään sillä on samaa puusävyä oleva peitelista tai viilutettu teräskotelo.

 

Puusälekaihtimet Lappeenrannan kaihdin ja markiisi
Puusälekaihtimet Kaihdin ja Markiisi Lappeenranta

Lämpökäsitelty puusälekaihdin

Valikoimissamme on myös erityisesti saunaan ja kosteisiin tiloihin soveltuva lämpökäsitelty koivu. Lämpöpuu valmistetaan käsittelemällä puutavara 185 - 200 ° C lämpötilassa. Valmistusprosessi perustuu korkean lämpötilan ja vesihöyryn käyttöön ilman kemikaaleja.

Käsittely tuo puulle uusia hyödyllisiä ominaisuuksia:
  • Kaunis tumma värisävy läpi puun
  • Moninkertainen käyttöikä verrattuna käsittelemättömään puuhun
  • Erinomainen lahonkesto
  • Pihkattomuus

Näissä puukaihtimissa säleet ovat käsin viimeisteltyjä ja niissä on myös yläkotelo valmistettu samasta puulajista. Saatavilla olevat säleleveydet 25 mm ja 35 mm.