Liikemarkiisit yrityksille Lappeenrannan seudulla

Auringonsuojauksen lisäksi liikemarkiisi antaa yrityksellesi tehokkaan mainosvälineen ympäri vuoden. Voit valita tarkoitukseenne sopivimman vaihtoehdon ikkuna-, terassi- ja korimarkiisien joukosta. Toimitamme liikemarkiisit haluamallanne painatuksella ja nopealla aikataululla. Asiantuntijamme auttavat mielellään sopivan ratkaisun löytämisessä, joten kysy lisää!

Markiisi ohjaa asiakkaan luoksesi

Markiisin avulla liikkeesi huomataan jo kaukaa - korimarkiisiin saat vielä lisää näyttävyyttä valojen avulla. Esimerkiksi monet ravintolat suojaavat terassinsa markiiseilla ja lisäävät valot tuomaan tunnelmaa ja houkuttelemaan asiakkaita peremmälle. Liikemarkiisi lisää yrityksesi tunnistettavuutta ja vahvistaa visuaalista brändiänne.

Liikemarkiisi
Liikemarkiisi
Liikemarkiisi
Liikemarkiisi

TAMAR-KORIMARKIISIT

Korimarkiisit sopivat etenkin myymälöiden näyteikkunoihin, mutta myös somisteiksi sisätiloihin. Laadukas Tamar-korimarkiisi antaa näyttävyyttä yrityksen näyteikkunoille, sisäänkäynneille ja vaikkapa messu ja näyttelyosastojen sisustukselle .

Markiisin materiaalin, muodon, värin ja painatuksen voit luonnollisesti itse valita. Korimarkiisit tehdään käsityönä tehtaallamme Tampereella, minkä ansiosta myös erikoismallit ovat mahdollisia.