Terassimarkiisi suojaa sateelta, paahteelta ja katseilta

Terassimarkiisi tekee ihmeitä kodin tai liiketilan ilmeelle. Se lisää viihtyisyyttä, suojaa luonnonvoimilta ja vähentää energiankulutusta. Sisätilat pysyvät kesäkuumallakin sopivan viileinä, ja terassilla on mukava istua iltaa pitkälle syksyyn.

Tamar-markiisit ovat eurooppalaista laatua teknisesti, kestävyydeltään ja ulkonäöltään. Jokainen markiisi tehdään mittatilaustyönä. Kun asennuksesta huolehtivat ammattilaiset, lopputulos on turvallinen, ja markiisi miellyttää silmää: se on tarpeittesi mukaan huomaamaton tai näyttävä.

Kaikissa Tamar-terassimarkiiseissa on vahvat jousikuormitetut nivelvarret, jotka takaavat markiisin parhaan mahdollisen toiminnan kaikissa olosuhteissa. Ulkonäön viimeistelee kestävä ja helposti puhtaana pysyvä pulveripolttomaalaus. Markiisien runko-osat tehdään säätä kestävästä anodisoidusta alumiinista tai teräksestä. Takuuehtojemme mukaisesti myönnämme terassimarkiiseille 5-vuoden takuun.

Tamar-markiiseilla on DIN EN 13561 -tuuliluokituksen (0–3) korkeimmat arvot 2 ja 3.

TAMAR FINESS JA SUNFLEX

Finess- ja Sunflex-terassimarkiiseissa on vakiona tyylikäs etuprofiili ja siinä vedenpoistourat. Markiisi asennetaan joko seinäpintaan tai kattokiinnikkeillä esim. räystään alle. Avoimelle seinälle asennettaessa se voidaan varustaa kangasta suojaavalla katosprofiililla minkä ansiosta suljettu markiisi on suojassa sateelta, ilman epäpuhtauksilta ja talven tuiskuilta. Terassimarkiisissa on patentoitu kulmansäätömekanismi: markiisin kaltevuuden säätäminen on helppoa.

MARKILUX-MARKIISIT

Saatavilla on useita vaihtoehtoja, kuten suurille terasseille sopiva Markilux 1700. Stretch-markiisi sopii päällekkäin taittuvien nivelvarsiensa ansiosta ahtaisiin tiloihin, kuten portaikkoon, varjostaen silti laajan pinta-alan.

Käyttö

Markiisia voidaan käyttää manuaalisesti veivillä tai moottorilla.

Koot

Yksittäisen markiisin maksimileveys on 7 m.
Ulottuvuudet 150 cm, 200 cm, 250 cm, 300 cm, 350 cm.

Lisävarusteet

  • Aurinko ja tuuliautomatiikka
  • SunSet -etukangas
  • Tuulitukivarret
  • Kvartsilämmitin

SunSet etukangas

Lisävarusteena on saatavana veivikäyttöinen SunSet-etukangas. Sillä saat lisäsuojaa  alhaalta paistavalta auringolta, tuulelta tai katseilta. Yhdessä tuulitukivarsien kanssa markiisin saa kestämään erittäin hyvin vaihtelevia tuuliolosuhteita.

Kysy meiltä lisää

Tamar-, Finess- ja Sunflex -terassimarkiiseista, kankaista ja lisävarusteista!