Pystylamellikaihtimet

Julkisten tilojen ratkaisuna toimivat usein monikäyttöiset pystylamellikaihtimet - toki ne ovat näyttävä ja toimiva ratkaisu myös kotona. Screen- mikroreikäkankaasta valmistetut pystylamellit suodattavat jopa 92 % haitallisista säteilyistä. Lappeenrannan Kaihdin ja Markiisi tarjoaa kattavan valikoiman vaihtoehtoja sekä asentaa lamellit paikalleen. Meiltä saat myös huollon ja korjaukset pystylamellikaihtimille!

SUUNNITTELU
MITTAUS
ASENNUS
HUOLTO
Pystylamellikaihdin Lappeenrannan kaihdin ja markiisi
Pystylamellikaihdin Lappeenrannan kaihdin ja markiisi

Vähemmän pölyä, enemmän valoa

Pystylamellit ovat oiva valinta viistojen tai isojen ikkunapinta-alojen auringonsuojaukseen. Tämän lisäksi ne parantavat huoneiden akustiikkaa. Lamellien pystyasennon ja niiden sivusuuntaisen 180 asteen kääntyvyyden johdosta voidaan valonmäärää suunnata tai säädellä juuri halutun mukaisesti. Pystylamellit keräävät vähemmän pölyä ja likaa kuin vaakasuuntaiset kaihtimet.

Laaja valikoima lamellikankaita

Laaja lamellikangasvalikoimamme koostuu normaalien kankaiden lisäksi muun muassa pimentävistä, puolipimentävistä ja päätetyöskentelyn mahdollistavista sekä palosuojatuista vaihtoehdoista. Saatavana ovat lamellileveydet 127 mm, 89 mm ja 63,5 mm. Toimitamme pystylamellit käsi- tai moottorikäyttöisinä.