Screenverhot ovat myös energiaratkaisu

Screenverhot on suunniteltu auringon- ja sisäännäkyvyyden esteeksi sekä lämmöneristykseen esim. omakotitaloihin, kouluihin, konttoritiloihin ja tehtaisiin. Screenverho voidaan asentaa sekä sisälle että ulos.

Perforoitu screenkangas estää suoran auringonvalon pääsyn sisään, säilyttäen näkyvyyden ulos. Screenverhot antavat miellyttävän sisäilmaston ja alentavat samanaikaisesti energiakustannuksia, koska ilmastointitarve vähenee.

Screenkaihtimet Lappeenranta

Pedeluxin ZipScreen

Aurinkosuoja joka kestää kovemmissakin sääolosuhteissa. ZipScreenin kangas pysyy ohjauskiskoissa vaikka tuuli yltyisi yli 20 m/s. Tämä on ZipScreenin suuri etu, aurinkosuojaa ei tarvitse nostaa ylös vaikka tuuli olisi melko voimakas. ZipScreenillä voi nauttia näköalasta vaikka aurinkosuoja on alhaalla. Screenkankaan läpi näkee ulos mutta ulkoa ei näe sisälle.

Pedeluxin ZipScreen toimitetaan ainoastaan moottorikäyttöisenä, joko kytkimellä tai kaukosäätimellä. Kaihdinten ohjaus onnistuu myös erillisellä Somfyn Tahoma tai Connexoon yksiköllä, jolloin voit ohjata kaihtimia älypuhelimen tai tabletin / tietokoneen kautta. Lisävarusteena on saatavana myös aurinkoautomatiikka.

Pedeluxin SunScreen™

Verhot on tarkoitettu himmennykseen, näköesteeksi ja suojaamaan liialta auringosäteilyltä. Ne sopivat esim. julkisiin rakennuksiin, teollisuuslaitoksiin, uimahalleihin, toimistoihin ja omakotitaloihin. Niitä voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa.

Screen- verhot toimitetaan kohteen vaatimusten ja asiakkaan toiveiden mukaan. Kotelo-, sivukisko- ja kangasvaihtoehtoja on runsaasti.