Ikkunamarkiisit - viilennystä kesään ja lämpöä talveen

Lappeenrannan Kaihdin ja Markiisi on toimittanut vuosien saatossa lukemattomia markiisiratkaisuja erilaisten omakotitalojen ja muiden rakennusten ikkunoihin. Tekniikaltaan modernit ikkunamarkiisit saadaan sopimaan kaikkien eri aikakausien taloihin huolellisella suunnittelulla ja ammattilaisen silmällä. Asiantuntijamme auttavat mielellään ja esittelevät vaihtoehtoja Lappeenrannan liikkeessämme.

Ikkunan ulkopuolelle asennettava markiisi suojaa kaikkein tehokkaimmin auringon lämpösäteilyltä. Ikkunamarkiisi estää lämpösäteilyä jopa kaksi kertaa paremmin kuin perinteinen rullaverho tai sälekaihdin. Markiisi suojaa kuumuudelta ja haalistumiselta myös kodin pintoja ja tekstiilejä.

Ulkopuolelle asennettavat ikkunamarkiisit sopivat erityisen hyvin liiketiloihin ja asuinrakennuksiin, joissa on jäähdyttävä ilmanvaihto. Jäähdytys voi kuluttaa lähes yhtä paljon energiaa kuin lämmittäminen, ja ikkunamarkiisien avulla jäähdytyksen energiantarve voi laskea jopa 90 %!

Ikkunamarkiisin energiasäästöt tuntuvat myös talvella. Se estää lämpöä säteilemästä ulos, ja lämmityksen tarve vähenee. Ikkunamarkiisit ovat edullisin ja vaivattomin tapa vaikuttaa kodin tai liikehuoneiston energiankulutukseen ja viihtyisyyteen.

TAMAR OPTIMA

Sulavalinjainen Optima-ikkunamarkiisi pitää sisätilat miellyttävän viileinä kuumimpinakin kesäpäivinä. Optiman kangas on suojassa alumiinikasetin sisällä, mikä pidentää markiisin käyttöikää ja pitää kankaan värit hehkuvina. Tuulisilla paikoilla markiisi voidaan varustaa kaasusivuvarsilla.

Tamar-markiisit valmistetaan ikkuna ikkunalta mittatilaustyönä.

  • Toimitetaan valmiiksi asennettuina.
  • Lukemattomia värivaihtoehtoja.
  • Saatavana kasetti- ja avoversiona.
  • Toimitetaan nauha-, veivi- tai moottorikäyttöisenä.

Somfy-ajastinautomatiikan avulla ikkunamarkiisia voidaan ajastaa tai kauko-ohjata aurinko-, tuuli- ja sadeolosuhteiden mukaan.